INFLABLE PROFESSIONAL, disposem d’inflables per no deixar de saltar i riure.

Si el que busques és un inflable pel teu esdeveniment, aquesta és la teva pàgina, disposem d’inflables per a tot tipus d’acte, grups, edats i época de l’any. Consulta’ns sense cap compromís i t’informem!

INFLABLE PER SALTAR, tenim inflables de diferents dimensions i temàtiques, on els participants poden pujar, baixar, saltar i evitar obstacles.

PISTA AMERICANA, tenim inflables estil pista americana de diverses dimensions, on els nens i nenes posen a prova les seves habilitats tot superant els diferents obstacles que el composen, com escalada, esquivar obstacle, tirar-se per un tobogan i molt més.

INFLABLES PER LLISCAR, disposem d’inflables on el terra està moll per no deixar de lliscar i acabar en una pisicina!

INFLABLES D’AIGUA, tenim diferents inflables, on els participants han de pujar unes escales, tirar-se pel tobogan i acabar en una piscina.

INFLABLES PER L’AIGUA, disposem d’inflables per pisicina, estil a les pistes americanes, on els nens i nenes han de realitzar el circuit i no acabar dins de l’aigua o si!

ATRACCIONS, tenim diferents atraccions com el toro mecànic, la taula de surf, humor amarillo, jocs d’habilitat, llits elàstics, i molt més!

INFLABLE PROFESSIONAL:
  • Inflable professional (a escollir segons disponibilitat)
  • Monitor/a per a la seva vigilància
  • Assegurança RC
PACK D’INFLABLES:
  • Inflables professionals per adapatar-nos al teu esdeveniment
  • 1 Monitor/a per cada inflable
  • Assegurança RC
PREU: A consultar