skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

CONSTRUPLAYS

CONSTRUPLAYS, un espai de construccions on els participants poden trobar diferents jocs d’assemblatge, manipulació i construcció. Un recull de diferents recursos i jocs repartits en 6 zones amb catifes de gespa artificial.

INCLOU 6 JOCS DE CONSTRUCCIÓ: Troncs naturals, peces magnètiques, blocs construcció plàstic, blocs construcció XXL (format gegant), llistons de fusta i blocs grans de fusta, un total de més de 2.500 peces.

Recursos orientats perquè tots els nens i nenes puguin manipular, experimentar i crear lliurament ja sigui grans o petites construccions. Un espai, on els participants poden crear un munt de construccions. Un equip de 2 monitors/es i música ambiental, completen l’activitat.

Activitat amb jocs de construccions

A qui va dirigit: CONSTRUPLAYS, és un espai ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’una activitat de construcció lliure, per a qualsevol acte o festa. Ens adaptem segons necessitats.

Per a quin públic: Activitat lúdica, apta per a totes les edats. Destinada, principalment, a nens i nenes de fins a 10 anys, però no té cap limitació d’edat. La imaginació i la creativitat, no tenen limitacions!

Per què contractar CONSTRUPLAYS? Un espai de construcció lliure amb més de 2.500 peces. Una activitat familiar, per compartir estones amb la família, companys, amigues i amics. Un espai, ideal per donar un toc diferent a qualsevol acte, celebració, festa o Diada.

Un espai de construcció lliure!

Inclou:

  • 6 Jocs construccions diferents (+ de 2500 peces)
  • Catifes de gespa artificial
  • Equip 2 monitors/es
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

Requisits tècnics:

Espai de 100m2 planer i sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 2 hores
Preu a consultar

El preu inclou: muntatge i desmuntatge de l’activitat. Així com, transport fins a 100KM de Santa Coloma de Farners, per a més KM suplement.

Back To Top