Com ha de començar el primer full d’una llibreta? Un índex, una idea, unes paraules… No ho sé, però com que és la meva llibreta jo decideixo. Així que, comencem…

Hi havia una vegada una empresa anomenada DJOCS. Aquesta empresa volia fer arribar a tots els infants, les seves ganes de jugar. És a dir, volia omplir els carrers i places de jocs de fusta per grans i petits, d’espais de creativitat, de moments de bombolles, de diversió d’escuma blanca i de molt més!

Van començar fent jocs de fusta gegants amb diferents temàtiques, actuals, tradicionals, populars, de taula, de lógica, i fins i tot, van crear una activitat amb jocs anomenats DIVERJOCS, perquè veien que en cada nova col·lecció, més participants, sense importar l’edat, jugaven junts.

També, van decidir fer activitats diferents, com un espai on els més menuts trobessin material i jocs de la seva edat, una activitat totalment temàtica on podien gaudir d’un tren amb volant i xemeneia!, un lloc amb moltes construccions, on ho important es construir sense límits, i estructures de fusta i testos perquè provessin de fer bombolles de sabó gegants!, amb el líquid especial que porten preparat des de casa.

Per suposat, entre jocs de fusta i activitats infantils per a totes les edats, no podia faltar la creativitat, tallers creatius per a tot l’any, perquè no importa el temps, si fa calor o fred, si fa vent o plou, el que ens importa es posar a prova la nostra imaginació i creativitat, realitzant el diferents tallers. Han fet clauers, han pintat bosses de tela, han fet polseres, han creat penja-notes, han pintat fustes rodones, han elaborat pasta de sal i li han donat forma, han fet figures amb hama, han cosit punts de llibre i creat dracs de Sant Jordi, han construït fanalets i arbres de Nadal… I segur que me’n deixo uns quants…

Després de les paraules, ve l’índex? Us podria anomenar amb noms propis les diferents activitats infantils que fa DJOCS, però esteu a la seva pàgina web, així que navegueu i descobriu per vosaltres mateixos, tot el que DJOCS us pot oferir, per omplir Festes Majors, diades de barri i escolars, fires i parcs de Nadal. I sobretot, si teniu qualsevol qüestió, no dubteu en preguntar.

Per cert, jo soc una de les components de DJOCS, la Sílvia, que el va crear conjuntament amb en Marc, ja fa més de 10 anys, pero vosaltres, grans i petits, també el formeu quan jugueu i veniu a passar una estona amb nosaltres. Perquè és important qui crea una cosa, però també qui la viu i la gaudeix.

Així que, haig d’acabar el meu primer post, el meu primer full de llibreta, dient que a DJOCS ens agrada jugar, ens agrada la nostra feina!

Atentament,

Sílvia – DJOCS