Espai de joc, quin espai lúdic vols o necessites?

Voleu oferir un espai lúdic a la vostra festa, fira o acte? Doncs us donem la solució, a DJOCS disposem de l’espai joc, un espai on vosaltres decidiu el recurs que voleu, el que més us agradi o simplement el que més encaixa amb el vostre esdeveniment.

L’espai de joc inclou: una zona delimitada amb una catifa de 40m2, bancs de fusta i el recurs que vulgueu pel vostre espai (Kapla, peces de cartró, suro o circuits de tren de fusta). L’activitat es completa amb un equip de 2 monitors/es i música ambiental.

L’espai de JOC vol ser una zona lúdica pels més menuts i menudes amb recursos naturals, simples i al màxim de sostenibles possibles. El joc a través de la seva pròpia simplicitat. Si vols un espai de joc per a la teva festa, fira o acte només has de contactar amb nosaltres!

Recursos lúdics quotidians i sostenibles. Recursos per promoure la imaginació! 

Espais lúdics per a fires i festes, una zona pels més menuts i menudes

Possibilitat d’ampliar l’espai JOC amb la combinació de dos o més recursos

Espais de JOC a escollir:

Espai KAPLA

Un espai amb 2000 llistons Kapla de color natural + 560 llistons de fusta de colors. Un espai per construir i deixar volar la imaginació.

Espai Encartonat

Espai on el cartó és el principal protagonista. Diferents caixes i peces de cartó de diferents mides faran un espai lúdic i sostenible a parts iguals.

Espai Ensurat

El suro és un recurs càlid i agradable al tacte, per això el nostre espai ENSURAT té el suro com a recurs. Un munt de blocs, llistons i boles de suro

Espai Entrevies

Us agraden les vies i els trens de fusta? Doncs aquest espai inclou un munt de peces de vies i diferents trenets manuals de fusta, per no deixar de jugar!

Inclou:

  • Catifes artificials (40m2) + bancs de fusta

  • Espai a escollir: KAPLA, Encartronat, Ensurat o Entrevies

  • Equip de monitoratge

  • Música ambiental (si es necessita)

  • Transport i assegurança RC

Requisits tècnics:

  • Espai aproximat de 50m2

  • Punt de llum pròxim (220V) – (si es vol música ambiental)

  • Accés furgoneta fins al lloc de l’activitat

A qui va dirigit? El nostre espai de joc va dirigit a qualsevol fira, administració o empresa que vulgui disposar d’un espai lúdic pels més menuts i menudes. Una activitat ideal per espais reduïts.

Per a quin públic? Una activitat amb una àmplia franja d’edat. Però especialment està pensada per a nens i nenes fins als 7-8 anys i els seus acompanyants.

Per què contractar Espai de Joc? Per a poder oferir un espai lúdic amb recursos quotidians, simples i sostenibles. Un espai diferent per a la vostra festa, fira o acte.

Vols més informació dels nostres Espais de Joc?