skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

MALABARS

ESPAI MALABARS, un espai per a poder posar a prova les habilitats de cada participant. Diferents recursos de malabars i equilibris, per a poder explorar l’artista de circ que tothom porta dins! L’espai inclou més de 70 recursos en total i més de 16 jocs diferents com ara els diàbolos, cintes, pilotes malabars, anelles, plats xinesos, així com diferents jocs d’equilibri com la plataforma, “pedal-go”, saltador…

Tots els recursos queden exposats a l’espai, mitjançant diferents estructures de fusta, que fan la funció de guardar i organitzar cada recurs. Aquestes estructures, porten incloses unes banderetes de colors, per tal de crear un espai que faci recordar a un circ. Un espai, ideal per compartir moments amb els amics, amigues, familiars… Una activitat sense limitació d’edat. L’activitat, es completa amb un equip de 2 monitors/es i música ambiental. 

Espai infantil malabars amb infants jugant
Espai De Malabars I Equilibris

A qui va dirigit: La nostra activitat ESPAI MALABARS, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’una activitat diferent i participativa, per a qualsevol acte o festa. Ens podem adaptar segons necessitats dels nostres clients.

Per a quin públic: Un espai destinat a un públic de totes les edats. Els recursos i material utilitzats en aquesta activitat, no tenen cap limitació d’edat.

Per què contractar MALABARS? Una proposta diferent per amenitzar qualsevol festa, acte o celebració. Un espai, per a posar a prova la destresa de tots els i les participants. ESPAI MALABARS, es pot adaptar a diferents formats, consulta’ns sense compromís.

Moments de diversió assegurats!!

Inclou:

  • 8 estructures de fusta amb banderetes colors
  • 16 recursos malabars i equilibris diferents (70 recursos totals)
  • Equip 2 monitors/es
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

Requisits tècnics:

Espai de 300m2 sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 2 hores
Preu a consultar

El preu inclou: muntatge i desmuntatge de l’activitat. Així com, transport fins a 100KM de Santa Coloma de Farners, per a més KM suplement.

Back To Top