skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

MALABARS

ESPAI MALABARS, un espai per a poder posar a prova les habilitats de cada participant. Diferents recursos de malabars i equilibris. Inclou, més de 70 recursos en total i més de 16 jocs diferents com ara els diàbolos, cintes, pilotes malabars, anelles, plats xinesos, així com diferents jocs d’equilibri com la plataforma, “pedal-go”, saltador…

Tots els recursos queden exposats a l’espai, mitjançant diferents estructures de fusta, que fan la funció de guardar i organitzar cada recurs. Aquestes estructures, porten incloses unes banderetes de colors, per tal de crear un espai que faci recordar a un circ. Un espai, ideal per compartir moments amb els amics, amigues, familiars… Una activitat sense limitació d’edat. L’activitat, es completa amb monitoratge i música ambiental. 

MOMENTS DE DIVERSIÓ ASSEGURATS!

Espai infantil malabars amb infants jugant

RECURSOS D’EQUILIBRIS I MALABARS

A qui va dirigit: L’ESPAI MALABARS, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’una activitat diferent i participativa, per a qualsevol acte o festa.

Per a quin públic: Un espai destinat a un públic de totes les edats. Els recursos i material utilitzats en aquesta activitat, no tenen cap limitació d’edat.

Per què contractar MALABARS? Una proposta diferent per amenitzar qualsevol festa, acte o celebració. Un espai, per a posar a prova la destresa de tots els i les participants. ESPAI MALABARS, es pot adaptar a diferents formats, consulta’ns sense compromís.

INCLOU:

  • 8 estructures de fusta amb banderetes colors
  • 16 recursos de malabars i equilibris diferents (70 recursos totals)
  • Monitoratge
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

REQUISITS TÈCNICS:

Espai de 300m2 sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 2 hores
Preu a consultar
Back To Top