ESPAI MEDIEVAL

Aquest espai de temàtica medieval inclou 5 jocs de punteria fabricats en fusta (tomba els personatges, la catapulta, joc anelles…). També, inclou un recull de diferents recursos i jocs malabars i d’equilibris (diàbolos, anelles, pilotes medievals, xanques plats xinesos…). Una activitat molt apropiada i apta per a diferents franges d’edat.

 L’activitat espai medieval es completa amb uns panells de fusta per delimitar l’espai en forma de muralla, així com un  equip de 2 monitors/es pel muntatge, desmuntatge i supervisió de l’activitat i música ambiental per fer més amena l’activat. Tots els jocs, inclosos a espai medieval, són de creació i fabricació pròpia.

PUNTERIA, DESTRESA I EQUILIBRI

TORNEM A L’ÈPOCA MEDIEVAL!

A qui va dirigit: L’activitat espai medieval és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, organitzadors de fires temàtiques o una associació que vulgui disposar d’una activitat de joc comunitari. Una col·lecció de jocs de punteria i malabars aptes per a totes les edats.

Per a quin públic: Aquesta activitat lúdica és apta per a totes les edats. Una activitat infantil i familiar

Per què contractar Espai Medieval? Per a poder oferir un espai lúdic col·lectiu i participatiu amb una temàtica medieval. Tots els jocs són de fabricació pròpia.

L’ACTIVITAT ESPAI MEDIEVAL INCLOU:

Un total de 5 jocs de fusta de punteria, 9 recursos de malabars i d’equilibris diferents, muntatge, desmuntatge, supervisió de l’activitat, equip de monitors/es, música ambiental, transport i assegurança Responsabilitat Civil.

REQUISITS TÈCNICS:

Disposar d’un espai mínim de 250 m2, punt de llum pròxim (220v) i accés furgoneta fins al lloc de l’activitat.

DURACIÓ ACTIVITAT:

A partir de 2 hores

PREU:

a consultar segons població