skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

ELS JOCTAULA

JOCTAULA, un recull de 16 jocs de taula gegants, tots ells de fusta i d’un format gran. Els participants, poden compartir moments de joc i partides amb els jocs de taula més clàssics. Els jocs de taula, també poden sortir a l’exterior, no només són jocs d’interior, poder jugar a una bona partida d’enfonsar la flota o una emocionant partida de parxís, a places, carrers o patis… Els jocs, tenen un format gran, per tal de facilitar la interacció i participació de tots i totes les participants.

L’activitat, inclou els jocs de taula de sempre, els que mai deixen d’estar de moda, com el joc dels escacs,  el mikado, el parxís, el joc de l’oca o fins i tot el mític “enfonsar la flota”, entre altres. JOCTAULA, es completa amb música ambiental i un equip de monitors/es, per tal de guiar i resoldre possibles dubtes dels participants.

ELS JOCS DE TAULA EN GRAN FORMAT!

Fira amb diferents jocs de taula grans

RECULL DE 16 JOCS DE TAULA MÍTICS

Per a quin públic: L’activitat JOCTAULA, disposa de jocs amb potes altes i altres amb potes baixes, per tal de facilitar l’accés dels jocs. Així com, escalonets de plàstic pels més menuts.

A qui va dirigit: JOCTAULA, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació, per a qualsevol acte o festa. Ens adaptem segons necessitats dels nostres clients.

Per què contractar JOCTAULA? Per a poder oferir una activitat de joc, ideal per a qualsevol acte o esdeveniment. Una activitat, adaptada a totes les edats. Els jocs inclosos a JOCTAULA, són de creació i fabricació pròpia.

INCLOU:

  • 16 jocs de taula format gran
  • Escalonets de plàstic
  • Monitoratge
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

REQUISITS TÈCNICS:

Espai de 250m2 sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 2 hores
Preu a consultar.
Back To Top