Els últims articles…

EL PRIMER FULL

gener 23, 2024|Comentaris tancats a EL PRIMER FULL

Com ha de començar el primer full d'una llibreta? Un índex, una idea, unes paraules... No ho sé, però com que és la meva llibreta jo decideixo. Així que, comencem... Hi havia una vegada una [...]

Si vols llegir un full en concret, busca per paraules…

GAUDEIX DELS NOSTRES MOMENTS…

ENS AGRADA JUGAR!

Som DJOCS, una companyia de jocs però que també tenim activitats infantils i familiars, per omplir places i carrers, per diades, fires i festes majors. El nostre eix principal és el joc, d’aquí ve el nostre nom, tenim col·leccions de jocs per a totes les edats, amb jocs actuals, tradicionals i populars. Un dels nostres objectius, des de que vam començar aquesta aventura, és promocionar i potenciar espais lúdics on els infants i famílies puguin gaudir d’un joc comunitari, cooperatiu, igualitari i lliure.

Col·lecció de jocs de fusta, composada per 20 jocs, on podem trobar 15 jocs en format taula i 5 jocs de fusta pels més menuts.

DIVERJOCS

Col·lecció de jocs de fusta, composada per 20 jocs de fusta gegants, on podem trobar jocs com el hockei, billar-golf, l’escalador, entre d’altres.

MAXIJOCS

Activitat on petits i grans disposen de diferents estris de corda i PVC per realitzar bombolles de sabó gegants.

BOMBOLLES DE SABÓ

Ludoteca infantil mòbil on els més menuts i menudes poden jugar a cuinetes, restaurant, supermercat, piscina de boles, construccions, entre d’altres materials.

TERRITORI MENUTS