ENS MAQUILLEM!

Ens maquillem!, una activitat on tots i totes les participants es poden maquillar entre ells i elles. Un espai de 50m2 amb diferents taules i tamborets, fent així que un total de 20 persones puguin pintar-se al moment. L’activitat, inclou estris de pintura (esponges, pinzells…) i pintures facials d’alta qualitat. Els participants, disposen de diferents plantilles amb models de pintacares.

Una activitat, que promou la interacció entre els i les participants a través de l’art i la creativitat. Si busqueu una activitat de pintacares diferent, ENS MAQUILLEM! és el que necessiteu. Una activitat ideal per a festes, fires i Diades especials. L’activitat, es completa amb música ambiental, monitoratge i assegurança RC.

MAQUILLA O DEIXA’T MAQUILLAR

A qui va dirigit: La nostra activitat de ENS MAQUILLEM!, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’un espai de maquillatge familiar, per a qualsevol acte o festa, carnestoltes, castanyada, parcs de Nadal…

Per a quin públic: Aquesta activitat lúdica és apta per a totes les edats. Una activitat, on els petits interactuen amb els més grans.

Per què contractar “ENS MAQUILLEM!”? Per a poder oferir una activitat de maquillatge diferent. On són els mateixos participants el que es maquillen entre ells i elles, creant així, una activitat participativa, creativa i divertida.

L’ACTIVITAT ENS MAQUILLEM! INCLOU:

4 taules baixes, 2 taules tocador, tamborets, pintures i estris d’alta qualitat, 2 carpes de 3×4,5m, muntatge, desmuntatge, supervisió de l’activitat, equip de monitors/es, música ambiental, transport i assegurança responsabilitat civil.

REQUISITS TÈCNICS:

Espai planer i sense obstacles de 50 m2, punt de llum pròxim (220v) i accés de furgoneta fins al lloc de l’activitat.

DURACIÓ ACTIVITAT:

A partir de 2 hores

PREU:

a consultar segons població