skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

ENS MAQUILLEM!

Ens maquillem!, una activitat on tots i totes les participants es poden maquillar entre ells i elles. Un espai de 50m2 amb diferents taules i tamborets, fent així que un total de 20 persones puguin pintar-se al moment. L’activitat, inclou estris de pintura (esponges, pinzells…) i pintures facials d’alta qualitat. Els participants, disposen de diferents plantilles amb models de pintacares.

Una activitat, que promou la interacció entre els i les participants a través de l’art i la creativitat. Si busqueu una activitat de pintacares diferent, ENS MAQUILLEM! és el que necessiteu. Una activitat ideal per a festes, fires i Diades especials. L’activitat, es completa amb música ambiental, monitoratge i assegurança RC.

MAQUILLA O DEIXA’T MAQUILLAR

A qui va dirigit: La nostra activitat de ENS MAQUILLEM!, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’un espai de maquillatge familiar, per a qualsevol acte o festa, carnestoltes, castanyada, parcs de Nadal…

Per a quin públic: Aquesta activitat lúdica és apta per a totes les edats. Una activitat, on els petits interactuen amb els més grans.

Per què contractar “ENS MAQUILLEM!”? Per a poder oferir una activitat de maquillatge diferent. On són els mateixos participants el que es maquillen entre ells i elles, creant així, una activitat participativa, creativa i divertida.

INCLOU:

  • 4 taules baixes + 16 tamborets
  • 2 taules grans + 4 tamborets alts
  • Pintures i estris d’alta qualitat
  • 2 carpes 6 x 4,5m  i tanca perimetral
  • Monitoratge
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

REQUISITS TÈCNICS

Espai de 50m2 sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 3 hores
Preu a consultar
Back To Top