skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

EL PETIT FAR WEST

Doncs us presentem EL PETIT FAR WEST, un espai lúdic infantil on el joc simbòlic és el protagonista. L’activitat, inclou tres zones diferents, una és “el tren”. El tren, inclou 5 vagons (5 plataformes de fusta) amb diferents jocs i recursos: un circuit de tren, pissarra transparent, circuit de cotxes, instruments musicals… El tren es completa, amb una màquina amb volant i xemeneia que treu fum.

També, incorpora una zona “poblat indi”, on podem trobar una tenda tipy, cavalls de fusta (estable) i jocs de construcció naturals. I per últim, la zona “Saloon” un espai de restaurant-saloon amb barra de bar i taules. Una activitat, on els més petits i petites, gaudiran d’allò més amb tots els recursos i jocs. L’activitat, es completa amb un equip de 2 monitors/es i música ambiental.

UN ESPAI DE JOC SIMBÒLIC

Activitat infantil joc simbòlic

UN ACTIVITAT, PER FER L’INDI!

Activitat Infantil Joc Simbòlic
Activitat Infantil Joc Simbòlic

A qui va dirigit: El PETIT FAR WEST, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat o llar d’infants que vulgui disposar d’un espai lúdic pels més menuts. Una activitat, d’animació infantil per a qualsevol acte o festa.

Per a quin públic: Una activitat destinada i orientada, principalment, a nens i nenes fins a 6-7 anys. On el joc simbòlic, agafa el seu protagonisme, un espai per gaudir en família, companys, amics i amigues.

Per què contractar PETIR FAR WEST? Per a poder oferir un espai infantil per promoure el joc simbòlic, on els més menuts són els autèntics protagonistes.

INCLOU:

  • Màquina de tren amb volant i xemeneia
  • 5 vagons de tren (plataformes amb diferents jocs)
  • Zona indis (cavalls fusta, tenda tipy i troncs de construcció de fusta)
  • Zona Saloon (taules i estris de cuins)
  • Monitoratge
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

REQUISITS TÈCNICS:

Espai de 200m2 sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 3 hores
Preu a consultar
Back To Top