skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

ELS JOCLÒGICS

JOCLÒGIC, és un recull on els diferents jocs de lògica i enginy són els protagonistes. Aquest recull de jocs de lògica en format gran, inclou diferents jocs adaptats a diferents edats, fent d’aquesta, una activitat apta per a molts esdeveniments i actes. L’activitat, es composa d’un total de 18 jocs, distribuïts en 6 taules altes, cada taula alta inclou 2 jocs i 6 taules baixes on inclouen un joc a cada una d’elles. Tots els jocs de JOCLÒGIC són de fusta i de fabricació pròpia.

Alguns dels jocs de lògica i enginy que podem trobar és el codi de colors,  el tangram, el rubik, el bamboleo, puzles o fins i tot el mític “hora punta”, entre altres. JOCLÒGIC, es completa amb música ambiental i un equip de monitors/es, per tal de guiar i resoldre possibles dubtes dels i les participants.

JOCS D’ENGINY I LÒGICA

18 JOCS DE LÒGICA EN FORMAT GRAN

A qui va dirigit: JOCLÒGIC, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’una activitat de joc, per a qualsevol acte o festa. Ens adaptem segons necessitats dels nostres clients.

Per a quin públic: La nostra activitat JOCLÒGIC, disposa de diferents taules altes i baixes, per tal de facilitar l’accés dels jocs. Així com, escalonets de plàstic pels més menuts.

Per què contractar JOCLÒGIC? Per a poder oferir una activitat de joc, ideal per a qualsevol acte o esdeveniment. Una activitat, adaptada a totes les edats. Els jocs inclosos a JOCLÒGIC, són jocs de lògics i enginy de creació i fabricació pròpia.

L’ACTIVITAT JOCLÒGIC INCLOU:

Un total de 18 jocs de lògica i enginy en format gran repartits en 12 taules, escalonets de plàstic pels més menuts i menudes, muntatge, desmuntatge, supervisió de l’activitat, equip de monitors/es, música ambiental, transport i assegurança responsabilitat civil.

REQUISITS TÈCNICS:

Espai de 200 m2, punt de llum pròxim (220v) i accés furgoneta fins al lloc de l’activitat.

DURACIÓ ACTIVITAT:

A partir de 3 hores

PREU:

a consultar segons població

Back To Top