skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

ELS JOCLÒGICS

JOCLÒGIC, és un recull on els diferents jocs de lògica i enginy són els protagonistes. Aquest recull de jocs de lògica en format gran, inclou diferents jocs adaptats a diferents edats, fent d’aquesta, una activitat apta per a molts esdeveniments i actes. L’activitat, es composa d’un total de 16 jocs, distribuïts en 6 taules altes, cada taula alta inclou 2 jocs i 4 taules baixes on inclouen un joc a cada una d’elles. Tots els jocs de JOCLÒGIC són de fusta i de fabricació pròpia.

Alguns dels jocs de lògica i enginy que podem trobar és el codi de colors,  el tangram, el rubik, el bamboleo, puzles o fins i tot el mític “hora punta”, entre altres. JOCLÒGIC, es completa amb música ambiental i un equip de monitors/es, per tal de guiar i resoldre possibles dubtes dels i les participants.

JOCS D’ENGINY I LÒGICA

16 JOCS DE LÒGICA EN FORMAT GRAN

A qui va dirigit: JOCLÒGIC, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’una activitat de joc, per a qualsevol acte o festa. Ens adaptem segons necessitats dels nostres clients.

Per a quin públic: L’activitat JOCLÒGIC, disposa de taules altes i baixes, per tal de facilitar l’accés dels jocs. Així com, escalonets de plàstic pels més menuts.

Per què contractar JOCLÒGIC? Per a poder oferir una activitat de joc, ideal per a qualsevol acte o esdeveniment. Una activitat, adaptada a totes les edats. Els jocs inclosos a JOCLÒGIC, són de creació i fabricació pròpia.

INCLOU:

  • 16 jocs de lògica en format gran
  • Escalonets de plàstic
  • Monitoratge
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

REQUISITS TÈCNICS:

Espai de 200m2 sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 2 hores
Preu a consultar.
Back To Top