skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

ESPECIAL ACTIVITATS FESTES FI DE CURS

Disposem de diferents serveis i activitats d’animació, ideals per a festes fi de curs. Una festa fi de curs diferent i participativa. A DJOCS, tenim molt clar les necessitats i i les característiques generals de les AMPES i AFAS. És per això, que disposem de descomptes especials per AMPES/AFAS. Així com, descomptes per la contractació de més d’una activitat. En tot moment, us ajudem a escollir l’activitat o activitats que més s’adaptin a les vostres necessitats.

Disposem de personal qualificat, donat d’alta a la SS i assegurança civil en totes les nostres activitats. Demana informació i pressupost personalitzat, sense cap compromís!

Animació infantil per a festes fi de curs

ACTIVITATS D'ANIMACIÓ

Disposem d’un ventall d’activitats lúdiques, ideals per a qualsevol festa fi de curs. Activitats orientades a diferents edats.

TALLERS INFANTILS/FAMILIARS

Us oferim, una amplia varietat de tallers infantils i familiars, tallers creatius apropiats per a realitzar a la vostra festa fi de curs.

EXPERIÈNCIA I VOCACIÓ

A DJOCS, portem diferents anys i moltes actuacions en el sector de l’animació. Disposem d’ activitats de creació i gestió pròpia.

ASSESORAMENT I COMUNICACIÓ

Us ajudem a escollir les activitats més adients per a la vostra festa o Diada. Estem a la vostra disposició per a possibles dubtes i consultes.

ACTIVITATS IDEALS PER A FESTES FI DE CURS, FETSES FI DE TEMPORADA… Jocs gegants de fusta, festa de l’escuma, tallers infantils i familiars, pintacares, bombolles de sabó, jocs populars i tradicionals, espai malabars, espais lúdics…

A qui va dirigit: A les associacions de mares i pares dels alumnes, associacions familiars d’alumnes i a les comissions de festes de les escoles.

Per a quin públic: Les activitats que disposem són aptes per a diferents franges d’edat, i algunes, sense limitacions d’edat. Disposem d’activitats ideals per a llars d’infants, primària i ESO.

Per què contractar amb DJOCS? Us oferim una atenció directe i personal, pressupostos personalitzats, sense cap compromís. Ens adaptem a les necessitats i a la realitat específica de cada escola.

Back To Top