Festes fi de curs

Disposem de diferents serveis i activitats d’animació, ideals per a festes fi de curs. Una festa fi de curs diferent i participativa. A DJOCS, tenim molt clar les necessitats i i les característiques generals de les AMPES i AFAS. És per això, que disposem de descomptes especials per AMPES/AFAS. Així com, descomptes per la contractació de més d’una activitat. En tot moment, us ajudem a escollir l’activitat o activitats que més s’adaptin a les vostres necessitats.

Disposem de personal qualificat, donat d’alta a la SS i assegurança civil en tots els nostres serveis, tallers i activitats. Demana informació i pressupost personalitzat, sense cap compromís!

Diferents tallers i activitats participatives adaptades a les diferents franges d’edat del centre escolar

Realització de varies propostes per intentar adaptar-nos al màxim possible a cada necessitat

Comunicació en tot moment. Ens posem a la vostra disposició per a qualsevol qüestió, consulta o aclariment

A qui va dirigit: A les associacions de mares i pares dels alumnes, associacions familiars d’alumnes i a les comissions de festes de les escoles

Per a quin públic: Les activitats que disposem són aptes per a diferents franges d’edat, i algunes, sense limitacions d’edat. Disposem d’activitats ideals per a llars d’infants, primària i ESO.

Per què contractar DJOCS per la vostra festa? Us oferim una atenció directa i personal, assessorament en tot moment i pressupostos personalitzats, sense cap compromís. Ens adaptem a les necessitats i a la realitat específica de cada escola.

Una festa fi de curs participativa!

Voleu més informació de les nostres activitats per a la vostra festa fi de curs?