skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

ELS MAXIJOCS

Us presentem els nostres jocs gegants, els MAXIJOCS. Un recull de 20 jocs gegants creats a partir de fusta. L’activitat, crea un espai lúdic on el joc col·lectiu és el protagonista, un espai per compartir moments de joc amb amics, companyes i família. Una activitat d’animació infantil i familiar, ideal per animar o dinamitzar qualsevol festa, fira, esdeveniment o acte. Un espai lúdic, on petits i grans poden jugar lliurament amb els nostres jocs gegants de fusta.

 L’activitat MAXIJOCS, es completa amb un equip de monitors/es pel muntatge, desmuntatge i supervisió de l’activitat. També, inclou 24 escalons de plàstic per tal que els més menuts, puguin arribar a tots els jocs. Així com, música ambiental per fer més amena l’activat. Tots els jocs, inclosos a la nostra activitat MAXIJOCS, són de creació i fabricació pròpia.

Recull de jocs gegants de fusta
Jocs De Fusta Gegants
Activitat Jocs Gegants De Fusta
Jocs Familars Gegants
Espai Amb Diferents Jocs Gegants De Fusta
Joc Gegant De Fusta, Animació Infantil

A qui va dirigit: La nostra activitat de MAXIJOCS, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’una activitat de joc, per a qualsevol acte o festa. Ens adaptem segons necessitats dels nostres clients.

Per a quin públic: Aquesta activitat lúdica és apta per a totes les edats. Els participants més petits i petites disposen d’escalonets, per a poder arribar a tots els nostres jocs gegants.

Per què contractar MAXIJOCS? Per a poder oferir un espai lúdic col·lectiu i participatiu. Un recull de 20 jocs gegants de fusta de fabricació pròpia, ideals per a totes les edats i tot tipus de festes i actes.

Una activitat per a no deixar de jugar!

Inclou:

  • 20 jocs gegants de fusta
  • Escalonets de plàstic
  • Equip 2 monitors/es
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

Requisits tècnics:

Espai de 400m2 sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 3 hores
Preu a consultar

El preu inclou: muntatge i desmuntatge de l’activitat. Així com, transport fins a 100KM de Santa Coloma de Farners. Per a més KM suplement.

Back To Top