skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

ELS MAXIJOCS

Us presentem els nostres jocs gegants, els MAXIJOCS. Un recull de 20 jocs gegants creats a partir de fusta. L’activitat, crea un espai lúdic on el joc col·lectiu és el protagonista, un espai per compartir moments de joc amb amics, companyes i família. Una activitat d’animació infantil i familiar, ideal per animar o dinamitzar qualsevol festa, fira, esdeveniment o acte. Un espai lúdic, on petits i grans poden jugar lliurament amb els nostres jocs gegants de fusta.

 L’activitat MAXIJOCS, es completa amb un equip de monitors/es pel muntatge, desmuntatge i supervisió de l’activitat. També, inclou 24 escalons de plàstic per tal que els més menuts, puguin arribar a tots els jocs. Així com, música ambiental per fer més amena l’activat. Tots els jocs, inclosos a MAXIJOCS, són de creació i fabricació pròpia.

UNA ACTIVITAT, PER A NO DEIXAR DE JUGAR!

20 JOCS GEGANTS DE FUSTA

Jocs Familars Gegants
Espai Amb Diferents Jocs Gegants De Fusta
Joc Gegant De Fusta, Animació Infantil

A qui va dirigit: L’activitat MAXIJOCS, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’una activitat de joc, per a qualsevol acte o festa. Ens adaptem segons necessitats dels nostres clients.

Per a quin públic: Aquesta activitat lúdica és apta per a totes les edats. Els participants més petits i petites disposen d’escalonets, per a poder arribar a tots els nostres jocs gegants.

Per què contractar MAXIJOCS? Per a poder oferir un espai lúdic col·lectiu i participatiu. Un recull de 20 jocs gegants de fusta de fabricació pròpia, ideals per a totes les edats i tot tipus de festes i actes.

INCLOU:

  • 20 jocs gegants de fusta
  • Escalonets de plàstic
  • Monitoratge
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

REQUISITS TÈCNICS

Espai de 400m2 sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 3 hores
Preu a consultar
Back To Top