skip to Main Content
ACTIVITATS D'ANIMACIÓ INFANTIL i FAMILIAR, LLEURE EDUCATIU I PROJECTES CULTURALS

Festa de l’Escuma

La FESTA DE L’ESCUMA, una de les nostres activitats per a l’època de calor. Aigua, escuma i música, per això és la recepta perfecta perquè petits i grans gaudeixin sense parar. És una activitat que s’adapta a diferents esdeveniments.

La nostra FESTA DE L’ESCUMA, es realitza amb un canó homologat, de llarg tiratge i rendiment, líquid escumós amb PH neutre, no irritant i biodegradable. Totes les nostres festes, disposen d’assegurança responsabilitat civil. Un equip de 2 monitors/es, vetllaran pel bon funcionament i la seguretat de tots els assistents. Si busqueu una festa divertida i segura a parts iguals, som la solució.

Canó de la festa de l'escuma de DJOCS
Festa de l'escuma de DJOCS

INCLOU: Canó escuma d’alt rendiment, escumós certificat i biodegradable, pilota inflable grans dimensions, equip de so, equip de 2 monitors/es, muntatge, desmuntatge, transport* i assegurança RC.

REQUISITS MÍNIMS I ACCESSOS: Espai planer i sense obstacles, punt de llum pròxim, escomesa d’aigua/boca de jardí a menys de 30 metres i entrada per a un vehicle a la zona activitat.

PREU: 350€ / 1 hora festa escuma blanca (sense IVA)

*El preu inclou transport fins a 100Km de Santa Coloma de Farners, per a més KM consultar preu.

Possibilitat de realitzar escuma de colors. Consulta’ns!

La festa més divertida i refrescant!

Canó Escuma Alt Rendiment
Canó Escuma Alt Rendiment
Festa De L'escuma A Una Escola
Fiesta De La Espuma Con Gente Divertida
La Festa De L'escuma Per A Nens I Nenes

Ideal per a festes Majors i de barri, associacions, festes d’estiu, festes fi de temporada, casals, campus, escoles, entitats…

Back To Top