skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

LA FESTA DE L’ESCUMA

La FESTA DE L’ESCUMA, una de les nostres activitats estrella per a l’època de calor. Aigua, escuma i música, aquesta és la recepta perfecta perquè petits i grans gaudeixin sense parar. És una activitat que s’adapta a diferents esdeveniments, festes i celebracions.

La nostra FESTA DE L’ESCUMA, es realitza amb un canó homologat, de llarg tiratge i rendiment. Utilitzem líquid escumós de PH neutre, no irritant i biodegradable. Totes les nostres festes, disposen d’assegurança responsabilitat civil. Un equip de 2 monitors/es, vetllaran pel bon funcionament i la seguretat de tots els assistents. Si busqueu una festa divertida, refrescant i segura a parts iguals, som la solució.

Canó de la festa de l'escuma de DJOCS
Canó Escuma Alt Rendiment
Canó Escuma Alt Rendiment
Festa De L'escuma A Una Escola
Fiesta De La Espuma Con Gente Divertida
La Festa De L'escuma Per A Nens I Nenes

A qui va dirigit: La festa de l’escuma, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar de l’activitat més popular de l’estiu.

Per a quin públic: Aquesta activitat, és apta per a totes les edats. Recomanem, que els menors de 4 anys, estiguin acompanyats per un adult. Una festa, que fa gaudir a tothom, petits i grans a parts iguals.

Per què contractar FESTA ESCUMA? La festa de l’escuma és una de les activitats més buscades en temps de calor, diversió assegurada. A DJOCS, utilitzem escumós amb certificat, ph neutre i biodegradable.

La festa més refrescant de l’estiu!

Inclou:

  • Canó escuma alt tiratge
  • Escumós ph neutre i biodegradable
  • Equip de so amb mix música
  • Pilota inflable gegant
  • Equip 2 monitors/es
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

Requisits tècnics:

Espai planer i sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Escomesa o punt d’aigua pròxim amb un mínim de 1,5 bars de pressió
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 1 hora
1 Hora ESCUMA BLANCA 350€*
1 Hora ESCUMA COLORS 400€*

Per altres duracions, consultar.

*(sense IVA vigent)

El preu inclou: muntatge i desmuntatge de l’activitat. Així com, transport fins a 100KM de Santa Coloma de Farners, per a més KM consultar.

Back To Top