“Jugar per a un nen o una nena és la possibilitat de retallar un trosset de món i manipular-ho, sol o acompanyat d’amics, sabent que on no pugui arribar ho pot inventar”.

Francesco Tonucci

Qui som?

Som DJOCS, una empresa d’animació infantil i familiar, de lleure i serveis socioculturals, que neix a finals de 2013. El nostre eix principal és el joc, fent d’aquest el protagonista de la majoria dels nostres projectes i activitats. El joc, no només com a un recurs lúdic, també com un mitjà pedagògic i socialitzador. Un dels nostres objectius, és promocionar i potenciar espais lúdics on els infants i famílies puguin gaudir d’un joc comunitari, cooperatiu, igualitari i lliure. Actualment, hem realitzat més de 600 intervencions per a diferents Administracions, escoles, entitats i empreses arreu de Catalunya i Andorra. Experiència, professionalitat, i el més important, passió per la nostra feina.

Us podem oferir:

  • Serveis i activitats d’animació infantil i familiar (per a Festes Majors, actes, fires, festes fi de curs, mercats…)

  • Tallers/manualitats familiars adaptades a qualsevol esdeveniment.

  • Activitats de lleure-educatiu i gestió de parcs infantils i espais lúdics infantils-familiars.
  • Intervencions socioculturals i dinamitzacions de campanyes de sensibilització i actes corporatius.

Hem estat presents a… la festa Major Sant Hilari de Sacalm, festa Major Centelles, festa Major Figueres, festa Major Castellbisbal, festa Major d’Aiguaviva, fira de les Guilleries, festa Major Borges Blanques, diada de les famílies a Parets del Vallès, les Gales d’Anglès, jornades de joc pel dia de la mobilitat sostenible per l’Ajuntament de Girona, festa Major de Llorà, festa Major de Martinet, festa Major de Santa Coloma de Farners, festa del barri de la Devesa de Girona, realització de tallers i dinamitzacions pel Consell Comarcal de la Selva, festes fi de curs a diferents escoles, actes corporatius a varies empreses i centres comercials de Catalunya, entre molts altres.