skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

Activitats per escoles i centres educatius

Un dia diferent a l’escola. Us proposem, diferents activitats lúdiques orientades a realitzar als centres educatius i dins l’horari lectiu. Activitats dissenyades i adaptades, per a realitzar amb l’alumnat de cada curs o per grup-classe. Eduquem jugant!

En el cas, que estigueu buscant activitats per a la vostra festa fi de curs o una Diada especial, podeu visitar la nostra pàgina FESTES FI DE CURS

Gimcana infantil

Una activitat, on tot el grup-classe haurà d’aconseguir un objectiu comú. Jocs populars i reptes cooperatius, seran els protagonistes d’aquesta activitat. L’activitat, es pot realitzar a l’exterior, en el mateix pati del centre.

Jocs, pistes i treball en equip!

Duració 1h i 30 minuts.
Orientat alumnat Cicle infantil i Cicle inicial
Tallers creatius

Tallers a escollir, segons edat dels participants i necessitats o preferències de cada grup-classe. Taller de reciclatge fabricant un cotxe joguina, taller de xapes, taller figures de hama, taller coloració-estampació samarretes… 

Diferents tallers a escollir.

Duració de 1h a 2h (segons taller)
Orientat alumnat de tots els Cicles de Primària
Bombolles de sabó

Els participants lliurement poden experimentar i realitzar bombolles de sabó. L’activitat, inclou una petita demostració inicial de la realització de bombolles, per després els alumnes poder experimentar amb els diferents estris. .

Realització de bombolles de sabó.

Duració 1 hora mínim
Orientat alumnat de Primària i ESO
MAXIJOCS
Jocs gegants de fusta

Un recull de diferents jocs de fusta gegants, tots ells, de fabricació pròpia. Els jocs estan dissenyats per afavorir el joc col·lectiu. Els jocs es poden instal·lar al pati, en una pista o en una aula polivalent.

Jugar per aprendre!

Duració 2 hores mínim
Orientat alumnat de Primària i ESO
JOCPALETS
Jocs populars i tradicionals gegants

Una activitat que inclou 20 jocs populars i tradicionals. Els jocs, estan construïts a partir d’antics palets de fusta restaurats. Els participants poden anar  jugant d’una manera lliure amb els jocs exposats.

Els jocs d’ara i de sempre!

Duració 2 hores mínim
Orientat alumnat de Primària i ESO
JUGATAULA
Jocs de taula gegants

Els jocs de taula més tradicionals, en un format gran. L’alumnat, podrà compartir moments de joc amb els diferents jocs de taula, en un format diferent. Una activitat que es pot realitzar a l’exterior o dins una aula amb espai.

Els jocs de taula en un altre format!

Duració 2 hores mínim
Orientat alumnat de tots els Cicles de Primària

També us podem oferir pintacares, zona de construccions, malabars, tallers personalitzats, festa de l’escuma, globusflèxia…

Back To Top