skip to Main Content
ACTIVITATS D'ANIMACIÓ INFANTIL i FAMILIAR, LLEURE EDUCATIU I PROJECTES CULTURALS

Especial escoles

Activitats per a centres educatius

Un dia diferent a l’escola. Us proposem, diferents activitats lúdiques orientades a realitzar als centres educatius i dins l’horari lectiu. Activitats dissenyades i adaptades, per a realitzar amb l’alumnat de cada curs o per grup-classe. Eduquem jugant!

GIMCANES
Gimcanes temàtiques amb diferents proves i jocs dirigits

Una activitat, on tot el grup-classe haurà d’aconseguir un objectiu comú. Jocs populars i reptes cooperatius, seran els protagonistes d’aquesta activitat. L’activitat, es pot realitzar a l’exterior, en el mateix pati del centre. Les nostres gimcanes són idònies per cicle infantil i cicle inicial .

Jocs, pistes i treball en equip!

TALLERS
Creatius, artístics, reciclatge... adaptats a cada edat

Disposem de diferents tallers a escollir, segons edat dels participants i necessitats o preferències de cada grup-classe. Taller de reciclatge fabricant un cotxe joguina, taller de xapes, taller figures de hama, taller coloració-estampació samarretes… Consulta’ns tots els tallers que us podem oferir. Per a totes les edats.

Diferents tallers a escollir.

BOMBOLLES
Activitat de realització de bombolles de sabó

Un espai, on els participants lliurement poden experimentar i realitzar bombolles de sabó amb diferents estris. L’activitat, inclou una petita demostració inicial de la realització de bombolles, per després els alumnes poder experimentar amb els diferents estris. Per a totes les edats.

Realització de bombolles de sabó.

MAXIJOCS
Un espai amb un recull de 20 jocs gegants de fusta

Un recull de diferents jocs de fusta gegants, tots ells, de fabricació pròpia. Els jocs estan dissenyats per afavorir el joc col·lectiu. Els jocs es poden instal·lar al pati, en una pista o en una aula polivalent. Els jocs, són adequats per l’alumnat de cicle inicial, mitjà, superior i primer cicle d’ESO.

Jugar per aprendre!

JOCPALETS
Jocs populars creats a partir d'antics palets de fusta

Una activitat que inclou 20 jocs populars i tradicionals. Els jocs, estan construïts a partir d’antics palets de fusta restaurats. Els participants poden anar  jugant d’una manera lliure amb els jocs exposats. Activitat ideal per l’alumnat de cicle inicial, mitjà, superior i primer cicle ESO.

Els jocs d’ara i de sempre!

JOCTAULA
Jocs tradicionals de taula en format gran

Els jocs de taula més tradicionals, en un format gran. L’alumnat, podrà compartir moments de joc amb els diferents jocs de taula, en un format diferent. Una activitat que es pot realitzar a l’exterior o dins una aula amb espai. Els jocs, estan pensats per l’alumnat de cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

Els jocs de taula en un altre format!

També us podem oferir pintacares, zona de construccions, malabars, tallers personalitzats, festa de l’escuma, globusflèxia…

Back To Top