skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

SERVEIS SOCIOCULTURALS

A DJOCS, us podem ajudar amb la difusió i dinamització de diferents projectes socioculturals. Dinamitzacions de campanyes de sensibilització, informatives, mediambientals… Animadores i animadors, dinamitzadors i dinamitzadores, informadors/es i monitors/es al servei del  projecte. També, podem portar a terme dinamitzacions i tallers per a diferents actes populars i culturals. Posem tots els nostres recursos, humans i tècnics a disposició del client i del seu projecte. Creació d’un pla d’actuació inicial i una avaluació final.

Algunes intervencions: 2015 Tallers malbaratament alimentari a 18 escoles de la comarca de la Selva | 2017 punts informatius mediambientals a diferents mercats de la Selva | 2018  Dinamització campanya compostatge a urbanitzacions de Caldes de Malavella | 2019 Animació campanya servei “porta a porta” a Osor | El 2019 Gimcanes escolars reciclatge a Breda i Riudellots de la Selva | L’any 2021 tallers a la campanya Nadal-Comerç a l’Hospitalet de Ll.

DINAMITZACIONS PARTICIPATIVES!

Dinamitzacions socioculturals
Dinamitzacions i projectes DJOCS

A qui va dirigit: A qualsevol Administració, regidoria de cultura, regidoria medi ambient, entitats, empreses o associacions que necessitin disposar d’un servei de dinamització per a campanyes, punts informatius…

Per a quin públic: Segons projectes i campanyes. Adaptem i confeccionem dinamitzacions segons objectius facilitats pel client.

Per què contractar DJOCS? Personal qualificat per a cada tasca, ens adaptem a les característiques i objectius de cada projecte, realització de pressupost sense compromís.

Realització de tallers, jornades de conscienciació, punts informatius fixes i mòbils, monitoratge qualificat i personal de reforç pel vostre acte o esdeveniment. 

Back To Top