skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

DINAMITZACIONS

Disposem de diferents DINAMITZACIONS infantils i familiars orientades principalment a centres educatius, biblioteques, esplais, agrupacions… Intervencions que solen tenir una duració aproximada d’una a dues hores, i es realitzen en grups tancats. Entre altres, podem trobar taller de creació i fabricació d’un joc/joguina, tallers de caire Nadalenc, experimentació amb bombolles, dinàmica amb jocs cooperatius… Podem personalitzar i adaptar les dinamitzacions segons preferències i/o objectius aconseguir. Consulta’ns sense cap compromís!

DINAMITZACIONS PARTICIPATIVES!

Dinamitzacions socioculturals

SERVEIS SOCIOCULTURALS

A DJOCS, us podem ajudar amb la difusió i dinamització de diferents projectes socioculturals. Dinamitzacions de campanyes de sensibilització, informatives, mediambientals… Animadores i animadors, dinamitzadors i dinamitzadores, informadors/es i monitors/es al servei del  projecte. També, podem portar a terme dinamitzacions i tallers per a diferents actes populars i culturals. Posem tots els nostres recursos, humans i tècnics a disposició del client i del seu projecte. Creació d’un pla d’actuació inicial i una avaluació final.

Realització de tallers, jornades de conscienciació, punts informatius fixes i mòbils, monitoratge qualificat i personal de reforç pel vostre acte o esdeveniment. 

Back To Top