Actes corporatius i empreses

Les nostres activitats de caire infantil i familiar es poden adaptar a les necessitats d’empreses, centres comercials i altres sectors… Activitats per a Diades especials, actes promocionals, presentacions de productes, inauguracions de botiges, espais familiars en centres comercials… DJOCS, posem a la vostra disposició, les nostres activitats i serveis per tal que els més menuts i menudes i les seves famílies s’ho passin d’allò més bé.

Disposem de diferents col·leccions de jocs gegants (també en servei de lloguer), espais lúdics familiars, servei de pintacares, globusflèxia, màquina de crispetes, tallers personalitzats… Si necessites activitats infantils per a la teva empresa o acte corporatiu, no ho dubtis contacta amb nosaltres!

ANIMACIÓ I ACTIVITATS INFANTILS PER ACTES CORPORATIUS I PER EMPRESES

A qui va dirigit: Dirigit a empreses, centres comercials, càmpings, departaments de personal, estants de fira, departaments de màrqueting i promoció… Qualsevol empresa que necessiti disposar d’una activitat o més d’una activitat de caire infantil-familiar.

Per a quin públic: El nostre ventall d’activitats i serveis va orientat a un públic infantil i familiar.

Per què contractar DJOCS? Des de DJOCS, us assessorarem en tot moment de les opcions més adients per a cada cas i necessitat. Us realitzarem un pressupost sense compromís i personalitzat.

Vols més informació dels nostres serveis i activitats?