Tallers creatius per a totes les ocasions

Disposem de diferents tallers – manualitats infantils i familiars a escollir. Tallers per a realitzar qualsevol dia de l’any, o tallers especials per èpoques senyalades (Carnestoltes, Sant Jordi, Nadal…). Us proporcionem el nostre personal qualificat per dur taller, tot el material necessari, i si fos el cas, el nostre ESPAI TALLER amb mobiliari inclòs (taules, tamborets i carpa). Ens adaptem a les vostres necessitats, des d’un gran format per realitzar un o varis tallers a l’hora, o un únic taller per a pocs participants. Us realitzem una proposta personalitzada.

Els tallers que us podem oferim, són una alternativa creativa ideal per a qualsevol festa, fira, parcs de Nadal, festes escola, biblioteques, actes populars, centres cívics… Tallers que podem adaptar segons edats dels participants.

Adaptem els nostres tallers, segons edats i el número de participants

Tots els estris i material per la realització del taller o tallers escollits

Podem personalitzar els nostres tallers pel vostre esdeveniment (imatges, logotips…)

Disposem de tallers per a cada festa (Nadal, Carnestoltes, castanyada, Sant Jordi…)

Activitats creatives per a petits i grans!

A qui va dirigit: Els nostres tallers són ideals per a qualsevol Administració, biblioteca, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’una activitat creativa diferent. Adaptem els nostres tallers segons preferències i necessitats de cada client.

Per què contractar TALLERS? Oferir una oferta de tallers familiars a la vostra festa, fira o acte, és una solució d’incloure una activitat que fomenti la creativitat. Potenciant una activitat familiar, inclusiva i participativa.

Per a quin públic: Disposem de tallers adequats a diferents edats. Des d’un públic més infantil a un públic familiar.

Vols més informació dels nostres tallers?