skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

TALLERS INFANTILS I FAMILIARS

Disposem de diferents tallers – manualitats infantils i familiars a escollir. Tallers per a realitzar qualsevol dia de l’any, o tallers especials per èpoques senyalades (Carnestoltes, Sant Jordi, Nadal…). Us proporcionem el nostre personal qualificat per dur taller, tot el material necessari, i si fos el cas, el nostre ESPAI TALLER d’uns 25m2 (6×4,5m) amb mobiliari inclòs (taules, tamborets i carpa). Ens adaptem a les vostres necessitats, des d’un gran format per realitzar un o varis tallers a l’hora, o un únic taller per a pocs participants. Us realitzem una proposta personalitzada.

Els tallers que us podem oferim, són una alternativa creativa ideal per a qualsevol festa, fira, parcs de Nadal, festes escola, actes populars… Tallers que podem adaptar segons edats dels participants. Si vols incloure una activitat creativa al teu acte o festa, no ho dubtis, CONTACTA AMB NOSALTRES

TALLERS, CREATIVITAT EN ESTAT PUR!

TALLERS PER A TOTA ÈPOCA DE L'ANY...

Tots els estris i materials per a realitzar el taller escollit

Podem adaptar i personalitzar tallers segons edats

Disposem de diferents formats de taller, de petit a gran format

Tallers infantils i familiars. Ideals per a totes les edats!

A qui va dirigit: Els nostres tallers son ideals per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’una activitat creativa, per a qualsevol acte, fira o festa.

Per a quin públic: Disposem de tallers adequats a diferents edats.

Per què contractar TALLERS? Oferir una oferta de tallers familiars a la vostra festa, fira o acte, és una solució d’incloure una activitat que fomenti la creativitat. Potenciant una activitat familiar, inclusiva i participativa.

Per a més informació de tots els tallers que us podem oferir, formats disponibles, preus…

Back To Top