skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

TERRITORI MENUTS

TERRITORI MENUTS, és una ludoteca mòbil. Un espai creat i pensat pels més menuts, en aquesta activitat podem trobar principalment joc simbòlic amb una cuineta, restaurant i una botiga. També, trobem un espai destinat a la lectura amb coixins per llegir llibres i còmics. Altres elements, que podem trobar en aquest espai, són una piscina de boles, una zona de jocs de construccions i cursa de cavalls (figures FOAM).

A part dels diferents espais i recursos, TERRITORI MENUTS inclou catifes de gespa per delimitar l’espai de l’activitat. En tot moment, un equip de 2 monitors/es fan tasques d’acompanyament i supervisió de l’espai. Aquesta ludoteca mòbil, és una opció ideal per a disposar d’un espai infantil pera  qualsevol acte, festival o esdeveniment.

Espai Infantil Per A Fires
Espai Infantil Per A Fires
Espai Per A Famílies
Espai Lúdic Familiar
Ludoteca Mòbil Amb Nens Jugant

A qui va dirigit: TERRITORI MENUTS, és ideal per a qualsevol Administració, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’un espai destinat als infants. Ideal per a festes Majors, festivals, fires, certàmens. ..

Per a quin públic: Aquest espai es destina principalment a nens i nenes de fins a 6 anys,  els familiars i acompanyants poden acompanyar i participar en el jocs i recursos.

Per què contractar TERRITORI MENUTS? Si voleu oferir a la vostra festa o acte un espai específic pels infants més petits, TERRITORI MENUTS és una bona solució. Un espai, on els menuts i menudes són les protagonistes.

Diversió pels més menuts i menudes!

Inclou:

  • Piscina de boles
  • Jocs simbòlics (botiga, cuina i restaurant)
  • Zona lectura amb llibres infantils
  • Figures de FOAM
  • Equip 2 monitors/es
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

Requisits tècnics:

Espai de 100m2 planer i sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 3 hores
Preu a consultar

El preu inclou: muntatge i desmuntatge de l’activitat. Així com, transport fins a 100KM de Santa Coloma de Farners, per a més KM suplement.

Back To Top