skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

ELS JOCPALETS

Els JOCPALETS, recull de 20 jocs populars gegants. Tots ells, de caire tradicional i popular, per això, tots els jocs estan construïts a partir de “palets” de fusta reutilitzats, per donar un toc autèntic i rústic, a parts iguals. Un espai lúdic, on els jocs de tota la vida, tenen un protagonisme clau. Alguns dels jocs que formen la col·lecció JOCPALETS són: el 4 en línia, el joc de la ferradura, la granota, el futbol xapes, el 7 i 1/2, joc de les bitlles… Una activitat, ideal per promoure el joc tradicional.

Per completar l’activitat JOCPALETS, trobem a part dels 20 jocs gegants populars, un  recull de 6 rutlles i 6 cordes de saltar. Un equip de dos monitors/es per realitzar el muntatge, desmuntatge i supervisió activitat, i música ambiental.  Tots els jocs, inclosos a la nostra activitat JOCPALETS, són de creació i fabricació pròpia.

Joc gegant de fusta popular
Nens Jugant Amb Un Joc Popular Gegant
Nens Jugant Amb Un Joc Popular Gegant
Jocs Populars De Fusta
Joc Popular De Futbol
Recull De 20 Jocs Populars Gegants De Fusta
Activitat Jocs Populars Gegants

A qui va dirigit: La nostra activitat de JOCPALETS, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’una activitat de jocs populars i tradicionals, per a la seva festa o acte.

Per a quin públic: Aquesta activitat lúdica és apta per a totes les edats.  Una activitat, on el més grans, poden ensenyar i explicar els diferents jocs els més menuts. Els jocs passen de generació a generació.

Per què contractar JOCPALETS? Els jocs de la nostra col·lecció JOCPALETS, són de fusta i tots són de fabricació pròpia, creats en el nostre taller.  Un espai on poder promocionar i potenciar els jocs populars i tradicionals.

Els jocs d’ara i de sempre!

Inclou:

  • 20 jocs gegants populars de fusta
  • Recull de 6 rutlles + 6 cordes de saltar
  • Equip 2 monitors/es
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

Requisits tècnics:

Espai de 400m2 sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 3 hores
Preu a consultar

El preu inclou: muntatge i desmuntatge de l’activitat. Així com, transport fins a 100KM de Santa Coloma de Farners, per a més KM suplement.

Back To Top