skip to Main Content
ACTIVITATS LÚDIQUES INFANTILS I FAMILIARS       972 87 77 10 info@djocs.cat  

ELS JOCPALETS

Els JOCPALETS, recull de 20 jocs populars gegants. Tots ells, de caire tradicional i popular, per això, tots els jocs estan construïts a partir de “palets” de fusta reutilitzats, per donar un toc autèntic i rústic, a parts iguals. Un espai lúdic, on els jocs de tota la vida, tenen un protagonisme clau. Alguns dels jocs que formen la col·lecció JOCPALETS són: el 4 en línia, el joc de la ferradura, la granota, el futbol xapes, el 7 i 1/2, joc de les bitlles… Una activitat, ideal per promoure el joc tradicional.

Per completar l’activitat JOCPALETS, trobem a part dels 20 jocs gegants populars, un  recull de 6 rutlles i 6 cordes de saltar. Monitoratge per a realitzar el muntatge, desmuntatge i supervisió activitat, i música ambiental.  Tots els jocs, inclosos a la nostra activitat JOCPALETS, són de creació i fabricació pròpia.

ELS JOCS D’ARA I DE SEMPRE!

RECULL DE JOCS POPULARS I TRADICIONALS

Activitat Jocs Populars Gegants

A qui va dirigit: JOCPALETS, és ideal per a qualsevol Administració, escola, entitat, empresa o associació que vulgui disposar d’una activitat de jocs populars i tradicionals, per a la seva festa o acte.

Per a quin públic: Aquesta activitat lúdica és apta per a totes les edats.  Una activitat, on el més grans, poden ensenyar i explicar els diferents jocs els més menuts. Els jocs passen de generació a generació.

Per què contractar JOCPALETS? Els jocs de la nostra col·lecció JOCPALETS, són de fusta i tots són de fabricació pròpia, creats en el nostre taller.  Un espai on poder promocionar i potenciar els jocs populars i tradicionals.

INCLOU:

  • 20 jocs gegants populars de fusta
  • Recull de 6 rutlles + 6 cordes de saltar
  • Monitoratge
  • Música ambiental
  • Assegurança RC

REQUISITS TÈCNICS:

Espai de 450m2 sense obstacles
Punt de llum pròxim (220V)
Accés vehicle fins a la zona activitat
Duració mínima 3 hores
Preu a consultar
Back To Top